Пиши ни във Facebook

Методи за плащане

Възможни методи на плащане

  • Банков превод
  • В брой при получаване на пратката от офиса на Мona.bg
  • Наложен платеж 

Важно за доставките с куриер:

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който освобождава търговеца от задължението да издава фискална касова бележка, е плащането към него да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Еконт и Спиди.
 
Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.
 
За направеното от клиента плащане, Еконт или Спиди издават разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат счетоводен документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава фискална касова бележка. За целта МС Онлайн Трейдинг ООД има предварително сключени договори със Спиди и Еконт.

 

МС Онлайн Трейдинг ООД - 2016-2017 Всички права запазени. Всичко текстове, изображения, както и технологиите използвани в сайта са авторски, освен ако не е посочено друго.