Тениски за влюбени или тениски за двойки - Перфектният подарък за Свети Валентин
02 Feb
1

Тениски за влюбени или тениски за двойки - Перфектният подарък за Свети Валентин

Автор: Desi Прочетено: 257

Колекцията ни от тениски за двойки, тениски за влюбени, суитчери за двойки и блузи за влюбени се обновява постоянно. 


Чудиш се какво да подариш на любимата или любимия си за предстоящия Свети Валентин? Ние имаме прекрасна идея, която е тествана и със сигурност е оригинална. Какво ще кажеш за тениски за двойки? Тениските за двойки са перфектен подарък за любимия човек.Било то тениски с Мики Маус или с бананите Б1 и Б2 при нашите приятели от Mona.bg. Комплектите тениски за двойки е най-добрият начин да заявите на света, че сте един за друг. Сред най-продаваните модели са култовите The Boss - The Real Boss, както и King - Queen. 


Mona.bg предлага над 2000 модела тениски, суитчери и блузи за двойки. Сред моделите можете да намерите такива с животни, с послания с известни личности и много други. 


Сред моделите има и модели от 100% памук, както и тениски от органичен памук. Производството на тези тениски не замърсява околната среда и е напълно ЕКО-съобразно. 


МС Онлайн Трейдинг ООД оперира с домейна Mona.bg в България, а компанията притежава и локалните сайтове TShirt24.ro, TShirt24.com.hr, TShirt24.cz, TShirt24.si, TShirt24.sk, TShirt24.gr, TShirt24.pl, TShirt24.hu и има над 100 000 клиента в цяла Европа. Качеството е гарантирано.


ПРЕДИМСТВА:

БЪРЗА ДОСТАВКА

ЛЕСНА ЗАМЯНА

ЦЕНИ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ
Коментари
Напиши коментар
Тениски за влюбени
МС ОНЛАЙН ТРЕЙДИНГ ООД© 2009-2016 Всички права запазени. Булстат: 204043848